Sunday, September 28, 2008

En lille update

Ingen nyheder er gode nyheder. Begynder at lyde some en dårlig cliché. Ikke desto mindre er det sandt. Skolen er virkelig kommet igang, og selvom jeg kun har 4 fag har jeg utroligt meget at lave. For at bibeholde det scholarship jeg har fået, skal jeg have et snit på 3,5. Svarer sikkert nogenlunde til 10 på den danske skala. Så ja, det skal der arbejdes en del for - især fordi jeg ikke endnu helt kender systemet og ej heller har været studieaktiv i over et år.

Generelt er jeg ved at falde rigtigt godt til. Har været rigtig heldig med mit "floor" - virkelig moresomme og sjove mennesker som bor omkring mig hvilket jo er herligt.

Jeg er faktisk på vej til aftensmad(der går rygter om roastbeef og bagtekartofler)

Vil dog lige uploade nogle billeder først:


Ja, det er sandt. 3 $ eller 15kr er hvad jeg må smide for en bakke sushu. (og det er endda på et af de dyre steder)


Mit Værelse:
Udsigten fra Parken 5 mins gang fra mit værelse. (Vancouver downtown can skimtes i baggrunden.)
Det danske bidrag til B.C. Liquor Store.

Saturday, September 6, 2008

Regn og Sol i Vancouver

Nu har jeg snart været i Vancouver i 2 uger, og er så småt begyndt at finde mig til rette. De første 2 uger er gået enormt stærkt, og har næsten ikke haft noget tid til overs til at sætte mig ned og genoplive min halv-døde blog. Internettet kom først ordentligt op at køre i går, (og nu skulle det også virke til fulde), så har ikke egentligt ikke rigtigt haft mulighed for at sætte mig ned i ro og mag og skrive.

Den første uge var en introduktions uge, som bestod i en masse forskellige præsentationer af livet her på Simon Fraser University osv.

Anden uge var første uge med klasser.
Jeg har 4 "courses"; The World Economy, Introduction to International Studies, Intermediate Spanish og Problems in Human Geography.

Har fri hver fredag, og møder tidligst kl. 9.30. hvilket passer mig fint.
Vancouver er en virkelig dejlig by og utroligt smuk. Folk er enormt flinke og rare og utroligt hjælpsomme. Alle studerende på SFU får et U-pass (alle zoners transportkort), og offentlig transport er rigtig god - hvilket gør det herligt let at komme rundt.

Af interessante facts kan det nævnes at Sushi er absurd billigt. Spiste mig mæt i sushi den anden dag for 45 kr. (måtte faktisk bede om hjælp til at spise op, fordi jeg simpelthen ikke kunne presse mere ned..)

Den kommende uge starter skolen rigtigt, og har en del lektier jeg skal have lavet - som jeg hellere må komme igang med. Imorgen står dagen i strandens tegn, da vi for en gangs skyld har fået lidt sol vores vej.

Og sol og strand kan man jo ikke klage over.