Thursday, January 24, 2008

Valladolid(In Danish)

If any non-danish speak person is follow this blog, well; too bad. Learn Danish.:-)
(Or wait for next post)

Saa, jeg klarede mig videre fra Playa del Carmen. Playa Del Carmen ligger et stykke nede af kysten paa Yucatan Halvoen, og det er der vi har befundet os de sidste 4 dage. Vi boede paa et fantastisk All-inclusive Resort lige ned til vandet. Alt var inclusiv, og deres Mojitos var overordentligt gode. Virkelig et sted hvor man kunne slappe af. Saadan; ligge i solen hen ad eftermiddagen - svoemme lidt i poolen, hvorefter man svoemmede hen til baren(jep, de havde en pool bar) og fik sig en Mojito, eller en Caipirinha eller hvad man nu havde lyst til. Ikke helt uudholdeligt. Igaar formiddags tog vi ned om morgenen og svoemmede med Delfiner. Det var ogsaa virkelig en fantastisk oplevelse som bare SKAL proeves. Delfiner er virkelig nogle fascinerende dyr. Helt utrolige. Men ja, dem svoemmede vi rundt med lidt tid. Foer vi tog tilbage til vores hotel og chekkede ud. Derefter tog vi en bus 2 timers tid til en by der hedder Valladolid som ligger centralt pa Yucatan halvoen. Idag badede vi I en eller anden kilde, med drypstens ting ned fra loftet, (ret fedt) og imorgen er planen saa at vi skal ud og se en pyramida(Maya) der hedder Chitzen Itza (udtales lidt i retning af "Chicken Pizza")
Saa ja, alt i alt er her dejligt og rart. Det bedste er dog at man ikke piv fryser naar man gaar udenfor - selvom vi har haft en del diskusioner om hvor koldt der skal vaere i rummet(Der er AC).
Jeg synes ikke der skal vaere alt for koldt, for taepperne er ultra tynde..men af en eller anden grund finder mine familiemedlemmer det meget lokkende at skrue helt ned til 10 grader C.
(maaske er det fordi saadan et indendoers(larmende AC anlaeg er fascinerende).

Tror det var alt for denne gang. (og endda paa Dansk).

Ciao ciao

No comments: