Thursday, May 15, 2008

Costa Ribia and Costa-lot!

Bookede billetter til Cuba sidste fredag. Skal af sted sammen med Rob fra Botswana og Shira fra Israel. Vi fungerer rigtigt godt sammen, saa jeg er sikker paa at det nok skal blive sjovt. Det vil sige vi skal lige have ordnet de sidste ting foer rejsen. Cuba er ikke lige let at tage til som backpacker, som f.eks. Costa Rica eller Nicaragua. Chancen for at vores kreditkort ikke virker er temmelig stor, dvs. vi skal have en masse Euro med i kontanter(da de ikke tager USD), Euro er tilgengaeld ikke helt let at fremskaffe i store summer her i Costa Rica, saa det gaar vi og grubler lidt over.

I loerdags tog jeg sammen med Rob til Tortuguero paa den Caribiske kyst. Indtil videre mit favorit sted i Costa Rica. Virkelig fredeligt stille sted, midt I en stor national park. Vi saa krokodiller, massere af aber og en stor groen soeskildpadde laegge aeg paa en nat-tur paa stranden. (en venlig skildpadde frivillig fortalte os en masse om skildpadden saa vi ogsaa blev lidt klogere hvad det angaar).
Efter to dage der, tog vi baaden ned til Cauhita som er en lille hyggelig Caribisk by, ved siden af en rigtig laekker strand. Vi tog paa en fin snorkeling tur, og saa en masse fisk og andet soeohoej.
Igaar tog vi saa bussen tilbage til San Jose.

Generelt kan det siges om Costa Lot, at ting her er meget dyrere end de er i de omkring liggende lande. Dette kan virkelig maerkes paa tegne bogen. Bruger ca. det dobbelte pr dag.

Efter Cuba tager jeg ned til Panama, og bliver der et par dage inden turen gaar videre til et endnu uvist sted.

Og saa gaar turen vel en eller anden dag ogsaa hjemad. Det er i hvert fald planen.
Er lidt traet, saa det bliver ingen billeder idag. Proever at uploade nogle naar jeg kommer tilbage fra Cuba.

Adios!

No comments: